Articles

TNPSC Group 4 Anmeldelse 2022 / få eksamensdato, pensum, løn

TNPSC Group 4 Anmeldelse 2022-Tjek pensum, eksamensdato, Lønberettigelse, & mere

de øverste embedsmænd ved Tamil Nadu Public Service Commission (TNPSC) frigiver TNPSC Group 4 Rekruttering 2022 eksamen anmeldelse. TNPSC Group 4 Recruitment 2022 afholdes i otte stillinger, nemlig-Bill Collector, Field Surveyor, Junior Assistant (Non – Security) Typist, Junior Assistant (Security), Village Administrative Officer og Steno-Typist. Ansøgere bør kontrollere TNPSC Group 4 kriterier for støtteberettigelse og ansøge online, når ansøgningsvinduet åbnes.

  • omkring 5255 foreløbige ledige stillinger forventes frigivet til TNPSC Group 4 Recruitment 2022.
  • kandidater, der med succes kvalificerer sig til TNPSC Group 4 udvælgelsesproces 2022, vil blive tildelt stillinger på tværs af flere afdelinger i Tamil Nadu-regeringen.
  • den officielle meddelelse til eksamensdatoer for TNPSC Group 4 Recruitment 2022 forventes snart. Kandidater kan tjekke tilbage her for at vide om TNPSC Group 4 eksamensdato 2022.
  • efter afslutningen af Tamil Nadu PSC Group 4-eksamen frigiver Kommissionen afskæringslisten, TNPSC Group 4-resultat svarnøglen og den endelige meritliste for at intime de nominerede kandidater.

de aspiranter, der ønsker at ansøge om TNPSC Group 4-indlæg, kan henvise til denne artikel og forberede sig til deres måljobeksamen i overensstemmelse hermed. Aspiranterne, der sigter mod regeringsstillinger i staten Tamil Nadu, bør læse artiklen omhyggeligt og notere alle detaljer vedrørende TNPSC Group 4 Rekrutteringseksamener.

TNPSC Group 4 Rekruttering 2022 oversigt

organisationens navn

Tamil Nadu State Public Service Commission (TNPSC)

eksamen ledende organ

TNPSC

navn på posten

forskellige indlæg under gruppe 4

ledige stillinger i alt

5255 (foreløbig)

online ansøgning start dato

Marts 2022 (foreløbig)

sidste Dato for anvendelse

at blive annonceret

Eksamen Dato

at blive annonceret

resultat dato

at blive annonceret

eksamen tilstand

at blive annonceret

hvis du tjekker TNPSC Group 4, Tjek også TNPSC Group 1 Rekrutteringsoplysninger her.

TNPSC Group 4 ledige stillinger 2022

i alt 6000+ ledige stillinger blev frigivet i TNPSC Group 4 Rekruttering for det foregående år. TNPSC Group 4 Vacancy 2022-detaljerne er dog endnu ikke afsluttet. Ansøgere, der ansøger om det samme, skal sørge for at have alle de nødvendige dokumenter for at ansøge om Tamil Nadu PSC Group 4 eksamen 2022. Gå gennem de detaljerede oplysninger nedenfor vedrørende TNPSC Group 4 ledige stillinger for det foregående år:

TNPSC Group 4 ledige stillinger

Postnavn

foregående år

forventet 2022

ledige stillinger

ledige stillinger

landsby administrativ Officer

at blive annonceret

Junior Assistent (ikke-sikkerhed)

at blive annonceret

Junior Assistent (sikkerhed)

at blive annonceret

Bill Collector (Grade-I)

at blive annonceret

Typist

at blive annonceret

Steno-Typist (grad III)

at blive annonceret

Field Surveyor

at blive annonceret

ordfører

at blive annonceret

i alt

at blive annonceret

  • gratis
  • TNPSC Group 4

udfyld emnerne (korrekt spænding)

  • 10 min | 15 mærker

  • gratis
  • TNPSC Group 4

indisk National bevægelse (moderne historie )

  • 15 min | 30 mærker

TNPSC Group 4 Ansøg Online 2022

kandidater ser frem til at dukke op til Tamil Nadu PSC Group 4 eksamen 2022, bliver først nødt til at ansøge om det samme online. TNPSC Group 4-Registreringen er gyldig i 5 år. Nedenfor er trinene til TNPSC Group 4 Ansøg online proces:

Trin 1: Besøg TNPSC online commission hjemmeside @ www.tnpsc.gov.in

Trin 2: Vælg gruppen som gruppe 4 og dit mål indlæg eksamen.

Trin 3: Udfyld ansøgningsskemaet korrekt med alle de krævede dokumenter, der er scannet tydeligt. Hvis du står over for problemer, mens du uploader et foto/signatur/tommelfingerindtryk, skal du bruge værktøjet til ændring af størrelse på fotos.

Trin 4: nu føres du til online betaling, hvor du skal indsende TNPSC Group 4 ansøgningsgebyr 2022.

Trin 5: når betalingen er behandlet, får du dit TNPSC Group 4 ansøgningsnummer og tilmeldingsnummer.

TNPSC Group 4 ansøgningsgebyr 2022

ansøgerne skal betale et bestemt beløb af TNPSC Group ansøgningsgebyr 2022 for at afslutte processen med TNPSC Group 4 online indsendelse af formularen bortset fra INR 150. Det er først efter gebyrbetaling, at kandidater vil blive forsynet med hvert enkelt registrerings-ID. Der er nogle indrømmelser i ansøgningen givet til nogle samfund. Engangsregistreringen er gyldig i 5 år fra den dag, den er registreret. Derefter skal registreringen fornyes ved at betale de nødvendige omkostninger. Ansøgningsgebyret for TNPSC Group 4 er beskrevet nedenfor.

TNPSC Group 4 ansøgningsgebyrer 2022

planlagte kaster, planlagte stammer

Nil

forskellige personer og fattige enker i alle samfund

Nil

MBC, tilbagestående klasser

Nil

tidligere soldater

ingen undersøgelse gebyr for to chancer

andre

INR 100/-

testbook pass
90% OFF

Lås op for alle kurser & testserie til 100 + eksamener
₹ 7200/ ₹ 19/måned

TNPSC Group 4 eksamensgebyr 2022

sammen med ansøgningsgebyret skal kandidater betale TNPSC Group 4 eksamensgebyr 2022 også TNPSC Group 4 eksamensgebyr 2022 skal betales, mens ansøgningsskemaet indsendes. Ansøgere, der ikke er berettiget til gebyrkoncession, skal betale Rs.100 / – som TNPSC Group 4 Rekruttering 2022 eksamensgebyr.

TNPSC Group 4 Rekruttering 2022 udvælgelsesproces (forventet)

alle de stillinger, der er inkluderet i TNPSC Group 4 Rekruttering 2022, følger en lignende udvælgelsesproces. Udvælgelsen af kandidater i gruppe 4 i Tamil Nadu PSC er lavet i to faser. Disse er beskrevet nedenfor:

  1. Skriftlig Test: Den første fase af TNPSC Group 4 udvælgelsesprocessen 2022 er en skriftlig test. En TNPSC Group 4 skriftlig eksamen, der er opdelt i tre sektioner, tages for at teste ansøgernes evne og egnethed. Kandidaterne, der scorer afskæringsmærkerne i den skriftlige prøve, går videre til anden fase.
  2. dokumentverifikation og rådgivning: de kandidater, der kvalificerer sig til TNPSC Group 4 skriftlig eksamen 2022, indkaldes til næste fase, som er rådgivning, hvor kandidater testes ud fra deres personlighed og egnethed. Hvis det er tilfredsstillende, udstationeres de derefter på deres ønskede afdeling i henhold til antallet af ledige stillinger, der er tilgængelige efter deres dokumentverifikation.

forsøg en online test for TNPSC group 4 for at få en kant på din forberedelse

2.7k studerende

TNPSC Gruppe 4 / VAO Mock Test 2021

TNPSC Group 4 / VAO Mock Test 2021

107 samlede TESTS / 7 Gratis Tests
  • 90 kapitel Test
  • 11 fuld Test
  • 6 foregående år papirer

TNPSC Group 4 Støtteberettigelseskriterier 2022 (forventet)

TNPSC Group 4-meddelelsen 2022 er endnu ikke frigivet. Kandidater, der ønsker at vide om TNPSC Group 4-kvalifikationskriterierne 2022, kan dog tjekke nedenstående afsnit for at få en ide om det samme. Kriterierne for støtteberettigelse for alle stillinger i TNPSC group 4 eksamen er specifikke for forskellige stillinger. TNPSC Group 4-kvalifikationskriterierne er indstillet i følgende kategorier:

TNPSC Group 4 alderskrav

for stillingen som Landsbyadministrator er den krævede minimumsalder 21, og maksimum er 30 år. For samfund som SC, ST, OBC, MVC osv. og 40 år for andre samfund. For resten af stillingerne er minimumskravet til alder 18 år, og den maksimale alder bør ikke være større end 30 år.

TNPSC Group 4 Uddannelseskvalifikation

myndighederne frigiver snart TNPSC Group 4-kvalifikationskriterierne 2022 med TNPSC Group 4-meddelelsen. Ansøgere skal opfylde TNPSC Group 4 uddannelseskrav. Gå gennem TNPSC Group 4 uddannelse kvalifikation detaljer nedenfor.

TNPSC Group 4 uddannelsesmæssige kvalifikationer 2022

Postnavn

kvalifikation

landsby administrativ Officer

  • skal have en minimumsuddannelseskvalifikation, dvs. skal have gennemført SSLC ‘ s offentlige eksamen eller tilsvarende for at være berettiget til denne stilling.
  • indgang til Post-sekundære studiekurser
  • (or) til universitetets studiekurser.

JUNIOR Assistent (ikke – sikkerhed), JUNIOR Assistent (sikkerhed), BILL COLLECTOR, GRADE-I, field SURVEYOR * ordfører

  • skal have en minimum generel uddannelsesmæssig kvalifikation, dvs. skal have bestået SSLC
  • offentlig eksamen eller tilsvarende og være berettiget til optagelse på videregående uddannelser
  • eller College studiekurser.

TYPIST

  • skal have en minimum generel uddannelsesmæssig kvalifikation, dvs., skal have bestået SSLC
  • offentlig eksamen eller tilsvarende og være berettiget til optagelse på videregående uddannelser
  • eller College studiekurser.

ansøger skal have bestået regeringens tekniske eksamener i skrivning som-

i) ved højere / Senior klasse I Tamil og

engelsk (or)

ii) ved højere / Senior klasse I Tamil og lavere/

Junior klasse på engelsk (or)

iii) af højere / senior klasse på engelsk og

lavere/ Junior klasse i Tamil.

STENO-TYPIST

  • skal have en minimum generel uddannelsesmæssig kvalifikation, dvs. skal have bestået SSLC
  • offentlig eksamen eller tilsvarende og være berettiget til optagelse på videregående uddannelser
  • eller College studiekurser.

skal have bestået både skrivning og stenografi dele af regeringen teknisk undersøgelse:

I0 af højere / Senior niveau i Tamil og engelsk (or)

ii) i Tamil efter højere/Senior klasse og engelsk efter lavere/Junior klasse (or)

iii) med en højere/Senior klasse på engelsk og en lavere/Junior klasse I Tamil.

Bemærk-

  • uddannelseskvalifikationer: for de fleste af stillingerne er den krævede minimumsuddannelseskvalifikation, at en kandidat skal have ryddet SSLC-statseksamen eller tilsvarende fra en videregående skole. For rekruttering til stillingen som maskinskriver og Steno-maskinskriver skal en kandidat dog have bestået regeringens tekniske eksamen for skrivning.
  • viden i Tamil: håbefulde kandidater skal have tilstrækkelig viden i Tamil, mens de ansøger om gruppen 4 stillinger.
  • fysisk kondition: når kandidaterne kvalificerer sig til den skriftlige eksamen, kaldes de til dokumentverifikationsrunde. Udvalgte kandidater skal fremlægge certifikater for vision og fysisk kondition, der er foreskrevet i henhold til stillingerne i gruppe 4 Rekruttering.

nationalitet

kandidaten skal være indisk statsborger i henhold til TNPSC Group 4-kvalifikationskriterierne 2022 for nationalitet.

TNPSC Group 4 pensum 2022 (forventet)

da den minimumskvalifikation, der kræves for de fleste af de stillinger, der kommer under Combined Civil Services Eksamen 4, er en SSLC offentlig eksamen, er pensum derfor indstillet til dette niveau. Kandidater kan henvise til nedenstående afsnit for at kende TNPSC Group 4 pensum i detaljer.

som sådan dækker TNPSC Group 4 pensum generel bevidsthed om staten Tamil Nadu og vores land. Sammen med dette er spørgsmål baseret på mental evne også inkluderet. Den sidste del af pensum dækker kendskab til sproget. Ansøgerne skal vælge mellem Generel engelsk og generel Tamil. Pensum dækker forskellige berømte værker af anerkendte kunstnere af engelsk og tamilsk sprog. TNPSC Group 4-spørgeskemaet vil bestå af emner fra –

enhed i: Generel Videnskab

  • fysik: Universets natur, materiens mekanik og egenskaber, fysiske størrelser, standarder og enheder, kraft, bevægelse og energi, varme, lys og lyd, elektricitet, magnetisme og elektronik.
  • Kemi: grundstoffer og forbindelser, gødning, pesticider, insekticider, syrer, baser og salte
  • botanik: klassificering af levende organismer, ernæring
  • dyr, planter og menneskeliv, reproduktionssystem
  • økologi: sundhed og hygiejne, menneskelige sygdomme, forebyggelse og retsmidler

enhed II: Aktuelle begivenheder

  • historie: den seneste dagbog over nationale begivenheder, nationale symboler, en profil af stater, priser & hædersbevisninger, Indien og dets naboer, fremtrædende personer & steder i nyheder, sport & spil, bøger & forfattere.
  • Statskundskab: offentlig bevidsthed & generel administration, velfærdsorienteret regering. ordninger, deres nytte, offentlige valg, politiske partier og det politiske system i Indien.
  • geografi: geografiske vartegn
  • Økonomi: aktuelle socioøkonomiske problemer

enhed III: Geografi

  • jord og univers, monsun, vejr & klima, vandressourcer, floder i Indien, jord, mineraler & naturressourcer, Skov & dyreliv, Social geografi, befolkning, tæthed og fordeling, Landbrugsmønster, Transport inklusive overfladetransport & kommunikation, naturkatastrofer, katastrofehåndtering.

enhed IV: Historie og kultur i Indien og Tamil Nadu

  • Indus valley Civilisation, guldalderen for Guptas, Mughals og Marathas, alder af Vijayanagaram,
  • sydindisk historie, Indien siden uafhængighed, vækst af rationalist, Dravidian bevægelse i Tamil Nadu, politiske partier og populistiske ordninger, karakteristika for indisk kultur, enhed i mangfoldighed og Indien som en sekulær stat. Kultur og arv af tamilske folk.

Enhed V: Indisk politik

  • Indiens forfatning og dens fremtrædende træk, Unionen, stater og territorier, grundlæggende rettigheder, grundlæggende pligter, menneskerettigheder.
  • Indiens lovgiver: unionslovgiver, Parlament, statslovgiver, statslovgiver, forsamling, lokal regering, Panchayat Raj
  • retsvæsenet i Indien: processen med lov, valg, korruption i det offentlige liv, antikorruptionsforanstaltninger, ret til information, bemyndigelse af kvinder, forbrugerbeskyttelsesformer, CVC, Lok adalats, Ombudsmand, Cag

enhed VI: Indisk økonomi

  • natur af indisk økonomi, femårsplanmodeller, jordreformer & landbrug, anvendelse af videnskab i landbruget, sociale sektorproblemer. Økonomiske tendenser i Tamil Nadu, industriel vækst, landdistrikterne velfærdsorienterede programmører, befolkning, uddannelse, sundhed, beskæftigelse, fattigdom.

enhed VII: indisk National bevægelse

  • National renæssance, fremkomsten af nationale ledere, M. Gandhi, J. Nehru, R. N. Tagore, rolle Tamil Nadu i frihedskampen

enhed VII: Mental evne og evne

  • Mental evne og evne: for at teste aspiranternes beslutningstagning og problemløsende færdigheder er 25 spørgsmål i papiret baseret på Mental evne og evne. Pensum omfatter:
  • analyse og fortolkning af data givet i form af grafer og diagrammer
  • procent, HCF, LCM, tid og arbejde, forhold og andel.
  • beregning af sammensatte og simple Renter.
  • areal og volumen af tal
  • logisk, alfanumerisk og visuel ræsonnement

enhed VIII: General English

  • General English: Der er 100 spørgsmål i papiret, der er baseret på engelsk eller Tamil, som pr valg af ansøgeren. Målet er at teste kandidatens grundlæggende sprogfærdigheder. Pensum for Generel engelsk er angivet nedenfor.
  • Grammatik: Ordforråd, præfiks suffiks, artikler, præpositioner, tidspunkter, aktiv og passiv stemme, infinitiver, gerunds og deltagere, homofoner, dele af tale, sætninger, grad, sammensatte ord.
  • Talefigurer
  • spørgsmål baseret på Biografi af berømte personligheder. Spørgsmål baseret på frygt for Shakespeares købmand i Venedig, Sonnet 116, og Julius Caesar, Paulnacks Musik – Hope Raiser såvel som Oscar vildes Model Millionaire og den egoistiske kæmpe.
  • forståelsesspørgsmål baseret på motiverende essays af forfatterne Ruskin Bond, APJ Abdul Kalam, Gopala Krishna Gokhale, Hope Spencer, Brian Patten, Deepa Agarval og Dale Carnegie.
  • nationalitet digte, digtere og historier. Folkekunst i Indien, digtere, forfatteres og dramatisters liv. Citater af berømte personligheder og karakterer af forskellige værker.

TNPSC Group 4 eksamen mønster 2022 (forventet)

den skriftlige eksamensopgave for TNPSC Group 4 eksamen 2022 er opdelt i 3 sektioner. Det første afsnit er til Generelle Studier og andet for evner og mentale evner, og det tredje er færdigheder i Generel engelsk/ Tamil. TNPSC Group 4 Recruitment 2022 eksamen mønster er som følger:

TNPSC Gruppe 4 eksamen mønster 2022

emne

antal spørgsmål

Maksimumsmærker

Minimumskvalificerende karakterer for alle samfund

eksamen varighed

generelle undersøgelser

3 timer

egnethedsprøve

generel Tamil / Generel engelsk

i alt

TNPSC Group 4 eksamensdato 2022 (forventet)

TNPSC Group 4 eksamensdato 2022 er endnu ikke afsluttet og afsløret af Tamil Nadu PSC. Se nedenstående tabel for at vide om de vigtige datoer, der inkluderer Start-og slutdato for online ansøgning. Vi opdaterer alle de vigtige TNPSC Group 4 Notification 2022-datoer, når den frigives.

TNPSC Gruppe 4 eksamen dato 2022

Start af Online proces

endnu ikke frigivet

sidste Dato for Online proces

endnu ikke frigivet

skriftlig prøve (fase I)

endnu ikke frigivet

TNPSC Group 4 Admit Card 2022 (forventet)

TNPSC Group 4 Recruitment 2022 admit card er et vigtigt dokument, som ansøgere bør holde sikker. Myndighederne frigiver TNPSC Group 4 Admit Card 2022 ti til 15 dage før TNPSC Group 4-eksamen 2022. Hent TNPSC Group 4 indrømme kort så hurtigt som muligt for at undgå eventuelle sidste øjeblik besvær. Gå gennem nedenstående trin for at hente TNPSC Group 4 Admit Card 2022.

Trin 1: Besøg TNPSC officielle hjemmeside @ www.tnpsc.gov.in

Trin 2: nu, på venstre side af skærmen, Tryk på knappen ‘hall ticket’ Hent.

Trin 3: Log ind med dit registreringsnummer/ Rullenummer og adgangskode/fødselsdato.

Trin 4: Hent TNPSC Group 4 admit card 2022 og tag flere udskrifter.

TNPSC Group 4 Løn 2022 (forventet)

den officielle meddelelse vedrørende TNPSC Group 4 Løn 2022 er endnu ikke frigivet. Udvalgte kandidater vil dog blive tilbudt store fordele med TNPSC Group 4-lønnen 2022. Medarbejderne vil blive betalt i henhold til niveau-7 og 8 i Lønmatricen. Sammen med den faste TNPSC Group 4-Løn 2022 vil udvalgte kandidater også få forskellige frynsegoder som dearness-godtgørelse, Huslejegodtgørelse, Bygodtgørelse gennem nedenstående tabel for at få detaljer om forventet TNPSC Group 4-Løn 2022.

TNPSC Group 4 Løn 2022

indlæg

niveau

løn

Steno-Typist (grad III)

niveau-10

INR 20,600 – 65,500

andre TNPSC Group 4 indlæg

niveau-8

INR 19,500 – 62,000

TNPSC Group 4 Cut off 2022 (forventet)

ud af mange ansøgere, kun få kandidater bliver valgt til TNPSC Group 4 recruitment 2022, da det kan være svært at komme ind i en sådan anset organisation. At være forberedt på undersøgelsen. Myndighederne frigiver TNPSC Group 4 Cut off 2022, efter at eksamenerne er afholdt. TNPSC Group 4 Cut Off 2022 vil blive påvirket af forskellige faktorer som ledige stillinger, reservation, papirets sværhedsgrad, foregående år afskåret osv. For at hjælpe dig med at få en ide om cut off har vi leveret TNPSC Group 4 Cut off 2019 nedenfor:

TNPSC Group 4 VAO Cut off 2019:

TNPSC Group 4 VAO afskåret 2019

Kategori

mand

kvinde

generelt

baglæns klasse (BC)

mest tilbagestående klasse (MBC)

tilbagestående klasse Muslim (BCM)

planlagt Caste (SC)

planlagt kaste Arunthathiyar (SCA)

planlagt stamme (ST)

TNPSC Group 4 Typist afskåret 2019

TNPSC Group 4 Typist afskåret 2019

Kategori

mand

kvinde

generelt

tilbagestående klasse (BC)

mest tilbagestående klasse (MBC)

tilbagestående klasse Muslim (BCM)

planlagt kaste (SC)

planlagt kaste Arunthathiyar (SCA)

planlagt stamme (ST)

TNPSC Group 4 Steno-Typist Cut Off 2019

den kategorivise officielle TNPSC Group 4 cutoff 2019 af Steno-Typist blev frigivet som følger.

Kategori

mand

kvinde

generelt

baglæns klasse (BC)

mest tilbagestående klasse (MBC)

tilbagestående klasse Muslim (BCM)

planlagt kaste (SC)

planlagt kaste Arunthathiyar (SCA)

planlagt stamme (ST)

TNPSC Group 4 Typist afskåret 2019

TNPSC Group 4 Typist afskåret 2019

Kategori

mand

kvinde

generelt

baglæns klasse (BC)

mest tilbagestående klasse (MBC)

tilbagestående klasse Muslim (BCM)

planlagt kaste (SC)

planlagt kaste Arunthathiyar (SCA)

planlagt stamme (ST)

TNPSC Group 4 Anmeldelse 2022 svarnøgle (forventet)

TNPSC Gruppe 4 svarnøgle 2022 forventes frigivet af myndigheden inden for 2 til 3 uger efter undersøgelsen. Kandidaterne kan gennemgå TNPSC Group 4 svarnøgle og estimere deres score og sammenligne dem med afskæringsmærkerne for at vide om deres udvælgelsesstatus. Det direkte link til at hente den officielle TNPSC Group 4 svarnøgle vil være tilgængelig her.

Hvordan forbereder man sig til TNPSC Group 4 eksamen 2022?

niveauet for TNPSC Group 4-spørgeskemaet 2022 vil være hårdt. Ansøgere skal være grundige med hvert afsnit i TNPSC Group 4-spørgeskemaet 2022. Det er vigtigt at svare med koncentration og omhyggeligt, da mærker trækkes for forkerte svar. Gå gennem TNPSC Group 4 forberedelsestips 2022 angivet nedenfor.

  • gå først gennem TNPSC Group 4-pensum og Eksamensmønster 2022 for at forstå markeringsskemaet.
  • kandidater kan øve sig på at læse bøger, som vil hjælpe dem med at konceptualisere de beskrivende undersøgelser.
  • det er også vigtigt at læse aviser dagligt for at holde dig opdateret, ellers kan du henvise til testbogen Aktuelle Anliggender for at få nyheder lige ved hånden.
  • for ræsonnementsevne og kvantitativ evne skal ansøgere løse problemer fra forskellige bøger eller tage Testbogstestserien op for den bedste forberedelse.
  • ansøgere bør forsøge TNPSC Group 4 tidligere års papirer og mock test for at kontrollere deres forberedelse.
  • ansøgere bør foretage en grundig revision af TNPSC Group 4 pensum 2022.

anbefalede bøger til TNPSC Group 4 eksamen 2022

nedenfor er nogle af de anbefalede bøger til TNPSC Group 4 eksamen 2022. Ansøgere kan benytte sig af disse TNPSC Group 4 bøger via online sites eller den nærmeste brevpapir. Det er vigtigt at vælge TNPSC Group 4-bøger, der anbefales af toppers og ekspertkurateret. Vi har leveret TNPSC Group 4 bøger udgivet af topforfattere nedenfor.

Top TNPSC Group 4 bøger 2022

bog

afsnit

udgiver

varebeskrivelse

TNPSC Group-IV Forrige års oprindelige spørgeskema

samlet set

TNPSC

denne bog vil dække hele pensum af TNPSC Group – 4 Rekruttering eksamen.

Manual til TNPSC undersøgelser

generelle undersøgelser

Mcgrave Hill Publications

det vil give dig en real time indsigt på TNPSC Group – 4 eksamen.

NCERT i & bøger

(Historie, Samfundsfag, geografi)

generel bevidsthed

NCERT

NCERT-bøger er en stor hjælp til at dække emnerne med generel bevidsthed på et enkelt sprog.

en ny tilgang til ræsonnement Verbal & ikke-Verbal

ræsonnement evne

Arihant

denne bog har perfekte eksempler og forklaringer til at øve ræsonnement.

kvantitativ egnethed til Konkurrenceprøver Paperback

kvantitativ egnethed

S Chand

denne vejledning indeholder mest forventede kvantitative egnethedsprøver til de konkurrencedygtige eksamener.

TNPSC Group 4 Rekrutteringsresultat 2022

som nævnt før er det ikke helt let at kvalificere sig til TNPSC Group 4-eksamen, da kun få kandidater vælges i slutningen af organisationen. Den trinvise proces til at hente TNPSC Group 4 resultater er nævnt nedenfor.

Trin 1: Naviger til TNPSC resultater officielle hjemmeside @ tnpsc.gov.in/results.html.

Trin 2: Klik nu på linket check TNPSC group 4 resultater, som fører dig til en anden hjemmeside.

Trin 3: Indtast nu dit registreringsnummer, og tryk på knappen Send.

Trin 4: Din TNPSC Group 4 Rekrutteringsrangering og sikrede mærker vises på skærmen.

Trin 5: Endelig skal du udskrive TNPSC Group 4-resultaterne i 2022 til fremtidig reference.

vi håber, at denne artikel var informativ om TNPSC Group 4 Recruitment 2022. Hvis du er i tvivl, så lad os det vide. For mere information om alle offentlige eksamener, hente Testbook App. Appen kan bruges til at forberede sig med det bedste eksamensforberedelsesmateriale, der spænder fra mock-testserier, øvelsessæt og tvivl om clearing-sessioner til online coaching, spørgsmålsbanker osv. Få den App nu at benytte sig af spændende tilbud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.